zaterdag 23 augustus 2014

De strijd is gestreden

Beste volgers,

Op 16 augustus 2014 heeft Marcel de strijd tegen kanker verloren.
Hij is zijn gehele ziekteperiode supersterk geweest, zowel lichamelijk als mentaal.
Genezen zou hij niet meer, maar hij heeft het onderste uit de kan gehaald om zijn leven zo lang mogelijk te verlengen. Daarnaast heeft hij zijn bevindingen gedeeld met een ieder die er in geïnteresseerd was.
Voor hem was "je neerleggen" bij het oordeel van de medische wereld niet voldoende. En heeft hij zich daarom vastgebeten in een zoektocht naar mogelijkheden op medisch gebied, maar ook m.b.t. de alternatieve geneeswijze. Dit is aardig gelukt. 

De laatste week voor zijn overlijden ging hij langzaam achteruit. Zijn lichaam was op.
Hij heeft niet lang geleden en is in de ochtend van 16 augustus ingeslapen in de armen van mij (zijn vrouw) en zijn broer.

Lieve Marcel,
rust zacht en bedankt voor je inspirerende instelling.

6 opmerkingen:

  1. Megreet en Finn
    Gecondoleerd met het overlijden van je man en Finn zijn papa.
    Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
    Sterkte Jan en Mini Schenkel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Megreet, Finn, oom Ad, Andre en familie

    Gecondoleerd met het overlijden van mijn neef Marcel.

    Wij willen jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

    Onze aanwezigheid bij de uitvaart werd waarschijnlijk niet op prijs gesteld dus heb ik 's avonds een bloemstuk neergezet. Ik ben vroeger toch met Marcel opgegroeid en ondanks geen contact hebben wij ook verdriet.

    Nogmaals heel veel sterkte gewenst.
    Fokje en Arjan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ongeacht of u dagelijks orale of toekomstige injecteerbare opslagbehandelingen krijgt, ze vereisen medische onderhoudsbezoeken voor medicamenteuze behandeling en veiligheid en responsmonitoring. Als patiënten vroeg genoeg worden behandeld, is de levensverwachting bijna normaal zolang de succesvolle behandeling doorgaat voordat te veel schade aan het immuunsysteem optreedt. Wanneer patiënten echter stoppen met de behandeling, keert het virus terug naar hogere niveaus bij de meeste patiënten, soms geassocieerd met ernstige ziekten, omdat ik er doorheen ben gegaan en zelfs het risico op overlijden verhoogd. Het doel van orum treatment aci gaat door, maar ik denk dat mijn regering miljoenen ARV-medicijnen heeft gemaakt in plaats van een remedie te vinden. voor voortdurende therapie en monitoring. ARV alleen kan hiv niet behandelen, omdat het een zeer langdurige CD4-geheugencel is tussen geïnfecteerde cellen en mogelijk andere cellen die werken als lange termijn reservoirs. HIV kan in deze cellen worden verborgen zonder te worden ontdekt door het immuunsysteem van het lichaam. Daarom, zelfs als ART de volgende infectierondes van de cellen volledig blokkeert, gaan geïnfecteerde reservoirs door voordat de behandeling wordt gestart en het HIV-virus uit deze reservoirs keert terug als de behandeling wordt gestopt. Behandeling met Ebilir "kan een remedie voor vernietiging betekenen, wat betekent dat HIV in reservoircellen kan blijven maar tot hoge niveaus is verrijkt, kan worden voorkomen na stopzetting van de behandeling, waarbij een reservoirvirus of een functionele HIV-behandeling volledig wordt geëlimineerd. Is van mening dat de ziekte van Parkinson een hoop is voor mensen die lijden aan schizofrenie, kanker, scoliose, fibromyalgie, fluor-toxiciteit
    Syndroom Fibrodysplasia Ossificans Progressiva.Fatal Familial Insomnia Factor V Leiden Mutation, Epilepsy Dupuytren's Disease, Desmoplastic small-round cell tumor Diabetes, coeliakie, Creutzfeldt-Jakob-ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom, cerebrale amidis. Ziekte van Alzheimer, Adrenocortical carcinoma. Alma, allergische ziekten. HIV-Aids, herpes, inflammatoire darmaandoeningen, COPD, diabetes, hepatitis, Tasha en ik hebben online gelezen hoe Tara behandeld moest worden, dus ik sprak met hem via drituaherbalcenter@gmail.com. whatsapps +2348149277967 Ik geloof dat het twee weken lang gemakkelijk was om kruidengeneesmiddelen te drinken en ik dacht dat Dr. Itua niet geweldig was. Jawel! Ik dank hem heel erg, dus ik zal je laten weten of je lijdt aan een ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen