dinsdag 22 april 2014

Geen succes

Helaas is het niet gelukt in het UMC om mijn galwegen te ontlasten. De ene na de andere teleurstelling na een aantal pogingen. Na 2 weken af en aan in het ziekenhuis te zijn was ik er klaar mee. We rijden nu terug naar huis nadat we een week op Texel zijn geweest. Daar zijn we tot rust gekomen. Boek lezen , beetje wandelen, rondrijden, slapen.

En nu? Ik vrees dat vanaf nu de problemen gaan toenemen. Door de verstopte galwegen kan ik niet meedoen aan het experiment. Ik voel dat ik sneller moe ben en dat ik steeds meer moeite moet doen om actief te zijn. Ik lig veel op de bank en ben inmiddels al aardig geel aan het worden. Dat geldt zowel voor de huid als mijn ogen. Eten doe ik met de rem erop om in de avond niet misselijk te zijn. Zowel ik als Megreet merken dat ik stiller ben dan normaal. Het valt Megreet nu ook op dat ik voorheen de initiatiefnemer was om iets te ondernemen en dat de rollen nu zijn omgedraaid.

Ik heb besloten dat ik klaar ben met de medische zoektocht en mijn dagen liever in de thuissfeer doorbreng en niet langer in ziekenhuizen. Er is momenteel dan ook niets wat mij kan helpen.

Pluk de dag!

Liefs Marcel, Megreet en Finn

15 opmerkingen:

  1. Jemig, wat een heftig verhaal. Ik had al zoiets gehoord op het werk, maar om het uit jouw 'mond' te 'horen' maakt het heel confronterend. Wat een teleurstellingen hebben jullie gehad en wat zal dat behalve lichamelijk ook mentaal veel van jou gevraagd hebben. En dan het moment dat je denkt 'ik ben er klaar mee'. Na alle verhalen klinkt dat eigenlijk zo logisch... maar toch.
    Heel veel sterkte en nog veel geplukte dagen samen!
    Liefs Bionda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn even stil........
    Alles maar dan ook alles heb je geprobeerd!
    Zoveel respect voor jou en Megreet.

    We hopen dat de dagen die komen gaan voor Jou en Megreet dragelijk zullen zijn en nog intens kunnen "genieten" van het samenzijn met de menaen om je heen die je lief hebt.

    Hele dikke knuffel!

    Koos en Wiesje
    Lianne en Ramon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Marcel,
    Ik had het al gehoord van Andre. Respect voor alle mogelijkheden die je hebt ondernomen en ik hoop dat je nu nog vele goede momenten hebt om te genieten. Pluk iedere dag en maak er het mooiste van, hoewel het wel raar klinkt.
    Sterkte voor jou en je naaste famieleden en vrienden.
    gr Rick Gotink

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hallo marcel megreet en finn

    het is moeilijk te vatten dat het steeds minder gaat
    je was een kanjer enje hebt alles geprobeerd
    we hopen dat je niet veel pijn zult hebben

    veel sterkte samen dikke kus van oom roelof en tante alie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve marcel
    Wat ontzettend jammer en teleurstellend dat het zo tegen zit.
    Wij zijn er stil en verdrietig van.

    Je hebt al het mogelijke geprobeerd; respect.

    Heel veel kracht toegewenst voor jullie allemaal.

    Oom Gurbe en Tante Aafje
    Jantina en Gerwin
    Miranda en Sebastiaan'
    Robin en Aisha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Marcel Megreet en Finn,

    Na het lezen en gehoord te hebben van het bericht dat er geen verbetering meer mogelijk is, schoten bij ons even woorden te kort.
    Nu wij weer met beide benen op de grond staan wensen wij jouw en je gezinnetje veel sterkte in deze moeilijke periode.
    En alle respect zo jij met de ziekte omgaat.

    Groet Roel & Margje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beste Marcel,

    Ik sprak net Robert en hij vertelde dat je morgen een afscheidlunch met een groep collega's hebt. Ik wil je even laten weten dat ik veel respect voor jouw vechtlust heb. Maar ook voor de kracht die je nodig hebt om in je lot te berusten.

    Besef nu ook dat we elkaar waarschijnlijk niet meer live zullen treffen. Het was fijn om je als collega gekend te hebben. Ik wens jullie veel sterkte de komende tijd en ik zal in gedachte morgen ook aanwezig zijn.

    Take care
    Ralph

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Marcel,Megreet en Finn,

    Na het lezen van dit bericht,schieten bij mij de woorden te kort.
    Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd,
    En geniet van de mooie momenten met elkaar
    We denken aan jullie,

    Andre,Mirjam en Justin,

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tjonge, lees nu pas deze update. Weet ook niet goed wat nu te zeggen.

    In elk geval nog een hele fijne tijd met je gezinnetje en dierbaren toegewenst!!

    Greetz,
    Renate Wolsheimer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beste Marcel, Megreet en Finn,

    Carpe diem, pluk de dag.

    Ik had even een periode de blog niet gevolgd. Je kunt je voorstellen hoe verbijsterd ik was over de laatste updates.

    Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg trots op jou ben, Marcel. Trots op wat jij uit jouw leven hebt gehaald. Dat je samen met Megreet een mooi gezinnetje hebt gesticht. Dat je de Alpe d'HuZes hebt gereden - net zoals die andere helden volgende week donderdag gaan doen - voor bewustwording en het binnenhalen van geld voor onderzoek om die rotziekte de wereld uit te helpen.

    Opgeven is geen optie, is hun motto. Daar heb jij heel lang aan bijgedragen!

    Geniet nog van de mooie momenten, die jullie nog resten. En zoals ik je ken, haal je al het positieve eruit! Jij hebt alles wat mogelijk was er uit gehaald, en dat neemt niemand jullie meer af.

    Ik wens jullie veel sterkte toe.

    Ed Berghuis

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi marcel......stjonge ......wat is het wat! Bah bah..... dat het zo moet.......wensen jou en familie heel veel sterkte. Echt!! Groeten gerwin remco . (Van vroeger) :-P

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Marcel, wij zijn flink geschrokken van alle berichten op jouw blog. We hebben dan wel geen contact meer met elkaar maar dit gaat ons niet in de koude kleren zitten.

    Wensen jou, je gezinnetje en verdere familie heel veel sterkte toe, en voor jou veel respect voor jouw vechtlust en omgaan met alles wat je hebt moeten doorstaan.

    Oom Theo, Arjan en Fokje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Marcel,

    Wat heftig om dit te horen, ben er flink van geschrokken.

    Maar het ligt niet aan jou, jij bent een kanjer!
    Hou dat pluk de dag vol, ook al zal het niet altijd makkelijk zijn.
    Geniet van de kleine dingen.

    Ik wens jullie sterkte maar ook een fijne tijd samen.


    Groet Niels Wolterink

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ongeacht of u dagelijks orale of toekomstige injecteerbare opslagbehandelingen krijgt, ze vereisen medische onderhoudsbezoeken voor medicamenteuze behandeling en veiligheid en responsmonitoring. Als patiënten vroeg genoeg worden behandeld, is de levensverwachting bijna normaal zolang de succesvolle behandeling doorgaat voordat te veel schade aan het immuunsysteem optreedt. Wanneer patiënten echter stoppen met de behandeling, keert het virus terug naar hogere niveaus bij de meeste patiënten, soms geassocieerd met ernstige ziekten, omdat ik er doorheen ben gegaan en zelfs het risico op overlijden verhoogd. Het doel van orum treatment aci gaat door, maar ik denk dat mijn regering miljoenen ARV-medicijnen heeft gemaakt in plaats van een remedie te vinden. voor voortdurende therapie en monitoring. ARV alleen kan hiv niet behandelen, omdat het een zeer langdurige CD4-geheugencel is tussen geïnfecteerde cellen en mogelijk andere cellen die werken als lange termijn reservoirs. HIV kan in deze cellen worden verborgen zonder te worden ontdekt door het immuunsysteem van het lichaam. Daarom, zelfs als ART de volgende infectierondes van de cellen volledig blokkeert, gaan geïnfecteerde reservoirs door voordat de behandeling wordt gestart en het HIV-virus uit deze reservoirs keert terug als de behandeling wordt gestopt. Behandeling met Ebilir "kan een remedie voor vernietiging betekenen, wat betekent dat HIV in reservoircellen kan blijven maar tot hoge niveaus is verrijkt, kan worden voorkomen na stopzetting van de behandeling, waarbij een reservoirvirus of een functionele HIV-behandeling volledig wordt geëlimineerd. Is van mening dat de ziekte van Parkinson een hoop is voor mensen die lijden aan schizofrenie, kanker, scoliose, fibromyalgie, fluor-toxiciteit
    Syndroom Fibrodysplasia Ossificans Progressiva.Fatal Familial Insomnia Factor V Leiden Mutation, Epilepsy Dupuytren's Disease, Desmoplastic small-round cell tumor Diabetes, coeliakie, Creutzfeldt-Jakob-ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom, cerebrale amidis. Ziekte van Alzheimer, Adrenocortical carcinoma. Alma, allergische ziekten. HIV-Aids, herpes, inflammatoire darmaandoeningen, COPD, diabetes, hepatitis, Tasha en ik hebben online gelezen hoe Tara behandeld moest worden, dus ik sprak met hem via drituaherbalcenter@gmail.com. whatsapps +2348149277967 Ik geloof dat het twee weken lang gemakkelijk was om kruidengeneesmiddelen te drinken en ik dacht dat Dr. Itua niet geweldig was. Jawel! Ik dank hem heel erg, dus ik zal je laten weten of je lijdt aan een ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen