donderdag 29 november 2012

7 weken na de operatie

Inmiddels is het al weer 7 weken geleden dat ik in het het LUMC behandels ben. De 6 weken verplichte rust zonder het lichaam zwaar in te spannen zitten er weer op. Ik heb mijn eerste rondje op de mtb en een rondje hardlopen weer gedaan. Dit ging best aardig en zonder pijn in de buik.

Gisteren na 3 maanden even weer op het werk in Zutphen geweest en daar kort bijgepraat met een aantal collega's. Wel even spannend, maar fijn om deze stap weer gezet te hebben. Volgende week ga ik 2 x 3 uur naar het werk om dit van daaruit langzaam op te bouwen. Belangrijk om daarbij naar mijn gevoel te luisteren om te kijken of het te vermoeiend is of niet.

Nu staan eerst sinterklaas, de kerst en de jaarwisseling voor de boeg. Lekker tijd doorbrengen met de familie.

Medio februari volgt de eerste controle middels ct scan en een longfoto. Begin februari een sportieve bijeenkomst met de zava fietsgenoten op de wielerbaan in Apeldoorn! Ik zal zorgen dat ik de conditie wat op orde heb om daar wat rondjes mee te trappen.

Groeten Marcel en Megreet

9 opmerkingen:

  1. Hey Marcel,
    Goed om weer wat van je te horen!
    En natuurlijk nog beter om te horen dat het naar omstandigheden goed met je gaat.
    Fijn dat je weer een paar uurtjes komt werken.
    Blijf goed naar je lijf luisteren en hou je taai!
    Groetjes Debby ter Voert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marcel en Megreet,

    Mooie update! Fijn om te lezen dat het herstel zo voorspoedig verloopt.
    Het zal wel even wennen zijn om weer in je werkritme te komen. Rustig aan in ieder geval;)
    Hele fijne decembermaand gewenst.
    Tot gauw!

    Liefs,
    Ferdinand en Jolanda
    Jildou en Mathijs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Marcel en Megreet

    Zo nu en dan kijk eens naar jou web
    En nu zie ik dat het goed gaat met jou Marcel

    Ontzettend fijn om te horen
    Maak er een fijne december maand van beiden

    Groetjes, Oom Willem en Tante Bertha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Marcel,

    Goed om te lezen dat het naar omstandigheden weer goed met je gaat en dat je weer je fiets- en hardloophobby kan oppakken. Geniet lekker van de feestdagen en we spreken elkaar binnenkort wel even op het werk.

    Groeten,
    Eduard

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gerard en Alina Westerhof3 december 2012 om 14:53

    Fijn om te lezen dat het goed met je gaat.
    En dat het sporten ook weer wat gaat.
    Hopelijk bevalt het werken je de volgende week.
    Wij wensen jullie een fijne december maand toe.

    Groetjes van ons allemaal uit dwingeloo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Koos en Dicky Kip4 december 2012 om 03:43

    Hallo Marcel,
    Fijn te horen en te lezen dat je je zo goed voelt dat sporten weer enigzins mogelijk is evenals het weer wat proberen te werken. Wij wensen jou en natuurlijk ook Magreet tesamen met jullie familie een goede decembermaand toe. Doe de groeten aan je vader. Ten aanzien van onze situtie zul je via Didy en Robert wel op de hoogte zijn.
    Groetjes van Dicky en Koos Kip uit Hoogeveen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Marcel

    Heel fijn om te horen dat je weer vooruit gang maakt .'
    En dan al weer zo goed bezig dat je je sport ook weer oppikt petje af hoor , als jij je er goed bij voelt supper hoor.
    Heel veel sterkte en train ze natuurlijk , en leuk om je straks op de baan weer te zien met de zava groep. Train ze en vooral er plezier in hebben wat je doet en de groetjes aan Megreet.

    Groetjees van Robbie en Dinie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , hij gaf me garantie, hij vroeg me te betalen voor items, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen die ik heb gedaan en een getuigenis geven van zijn helende kruiden is wat ik ga doen voor de rest van jullie die HIV hebben en andere ziekten kunnen het goede werk van Dr. Itua zien. Ik ontving zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die binnen 5 werkdagen bij mijn postkantoor kwam. Dr. Itua is een eerlijke man en ik waardeer hem voor zijn goede werk. Mijn GrandMa heeft gebeld hem om hem te waarderen en de rest van mijn vrienden ook, is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en het hebben van die dikke belle is een nachtmerrie. je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem hebt was ik Ik ben vrij en gezond. Bedankt aan Dr. Itua Herbal Center. Ik heb ook zijn agenda dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever- / nierinflamatie, epilepsie, onvruchtbaarheid, fibroïde, diabetes, dercum, copd, en ook Ex-minnaar terugbrengen ... Hier zijn contactpersoon .drituaherbalcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen