zaterdag 13 oktober 2012

Weer een beetje eten

Goedemorgen allemaal,  even een berichtje vanuit het ziekenhuis. Het herstel gaat aardig. Ik lig op een kamer met 4 oudere vriendelijke heren. Wel wat gesnurk, maar daar doe ik zelf ook vrolijk aan mee. Oordopjes zijn ook prettig.

Gisteren is de maaghevel eruit gegaan, waardoor ik weer voorzichtig kan gaan eten. Vanmorgen is de ruggeprik eruit gegaan. Dat is mooi want dan kan ik een stukje gaan lopen vanmiddag. De rug is wat pijnlijk, indien gewenst kan ik een spuitje voor verdoving krijgen.

Al met al gaat het goed. Nu hopen dat er niet veel tumorweefsel is achtergebleven. De uitslag daarvan komt later als rapport van de pathaloog. Het is een lastige klus geweest, dus ik ga ik er vanuit dat er wel wat cellen zijn achtergebleven. Wel spannend die uitslag die.nog gaat komen.

Groeten en bedankt voor de fijne berichten, kaartjes.en bloemen!

Marcel

15 opmerkingen:

  1. We duimen voor een goede uitslag. Mooi dat je zo goed opknapt. Heel veel beterschap Marcel gr. Oom Gurbe en Tante Aafje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed om te lezen dat je je goed voelt. Wij duimen voor een goede uitslag. Heel veel sterkte en beterschap.
    groetjes Gerard Alina en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn om deze berichten van jullie te lezen. Veel sterkte met het herstellen van de operatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Marcel! Man, wat meld jij je al weer snel. Heel veel sterkte met het herstel, we kijken er naar uit je weer te zien rondlopen. Mooi dat de eerste stappen alweer gepland zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Marcel,

    Snurkende vriendelijke oudere heren, haha, dat kan je mooi uit de slaap houden!!
    Fijn dat je straks weer wat mobieler bent! Even uit bed voelt al weer heel wat dan.
    Hopelijk valt de uitslag mee, zeker spannend! Rust goed uit en mag je snel weer naar huis!
    Sterkte met het herstellen,doe de groetjes aan Megreet!

    Liefs koos en Wiesje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee Eshaus,

    Fijn om te horen dat er vooruitgang is.....en zo snel al. Veel sterkte de komende tijd....uiteraard ook voor Megreet en je familie.

    Groet,
    Raymond Heuveling

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Marcel,

    Het was fijn om je vanmiddag weer te zien. Je ziet er goed uit. Nu wachten en hopen op een gunstige uitslag...

    Tot gauw!

    Liefs,
    Ferdinand en Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Marcel,

    Goed te lezen dat je je hier ook weer positief doorheen geslagen hebt! Nu hopen dat de volgende uitslag ook weer meevalt. Sterkte Marcel!

    Groeten,
    Paul de Weerd

    BeantwoordenVerwijderen
  9. bikkel! Veel liefs!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Marcel,

    Mooi dat het goed met je gaat
    en dat we op de hoogte worden gehouden.
    we hopen op een positieve uitslag.

    Veel liefs van oom Roelof en tante Alie
    Marijke en Dennes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dag Marcel en Megreet.

    We hebben dinsdag aan je gedacht!!
    Ik heb net deze blog-adres gekregen, fijn dat we jullie kunnen volgen en zo ook een beetje bij jullie zijn.
    Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende periode.

    Groetjes Rita en Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hai Marcel,
    Via de mail van mijn moeder lees ik net jouw (jullie) blog.
    Afgelopen week hebben we veel aan jullie gedacht. En nu we lezen hoe het met jou gaat zijn en je naar huis mag zijn we heel blij voor jullie. Hopelijk hebben jullie nog fijne dagen daar met elkaar in het huisje.Lekker genieten van alles en iedereen!

    groetjes Betty, Theo, Petra en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Marcel en Megreet,
    De afgelopen week heb ik jullie blog gevolgd en ik ben opgelucht te lezen dat de operatie achter de rug is het goed gaat met Marcel! Megreet, wat zal het wachten lang hebben geduurd... dat vergt wat van jou en de familie.
    Veel sterkte en een goed herstel!
    groetjes Bionda Meulman

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dag Marcel en Megreet,

    Wat fijn om jullie berichten zo te kunnen volgen. Zag al op fb dat je aan het wandelen bent gegaan. Super! Hopelijk zijn we zo weinig mogelijk cellen achter gebleven, we duimen in ieder geval voor jullie.

    Veel liefs Niek en Reanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , hij gaf me garantie, hij vroeg me te betalen voor items, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen die ik heb gedaan en een getuigenis geven van zijn helende kruiden is wat ik ga doen voor de rest van jullie die HIV hebben en andere ziekten kunnen het goede werk van Dr. Itua zien. Ik ontving zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die binnen 5 werkdagen bij mijn postkantoor kwam. Dr. Itua is een eerlijke man en ik waardeer hem voor zijn goede werk. Mijn GrandMa heeft gebeld hem om hem te waarderen en de rest van mijn vrienden ook, is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en het hebben van die dikke belle is een nachtmerrie. je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem hebt was ik Ik ben vrij en gezond. Bedankt aan Dr. Itua Herbal Center. Ik heb ook zijn agenda dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever- / nierinflamatie, epilepsie, onvruchtbaarheid, fibroïde, diabetes, dercum, copd, en ook Ex-minnaar terugbrengen ... Hier zijn contactpersoon .drituaherbalcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

    BeantwoordenVerwijderen