Vul hier je e-mail adres in om op de hoogte te blijven van updates

dinsdag 2 oktober 2012

Lekker uitgerust

Na 2 weken in Zwitserland en Italië zijn we inmiddels weer een paar dagen in Nederland. Het fietsen, wandelen, de natuur en het lekkere eten heeft ons goed gedaan de afgelopen 2 weken.

We hebben op zowel de heen- als terugreis 2 overnachtingen doorgebracht in Zwitserland. Op de heenreis zaten we op een camping in Interlaken met uitzicht op de Thunersee. Daarna hebben we 2 nachten doorgebracht aan het Garda meer en daar het prachtige stadje Lazise verkend. Vanuit het Gardameer zijn we doorgereden naar Toscane. Daar hebben we 4 nachten gestaan in het Chiantigebied. Een prachtig gebied met olijfbomen, wijngaarden en mooie dorpen en kasteeltjes. Erg leuk fietsen daar met mooie klimmetjes.
We hebben Greve in Chianti, Radda, Castellina in Chianti, San Gimignano en Siena bezocht. Dit dankzij onze camperburen die een Fiat 500 op der trekhaak meehadden en ons een rondrit aanboden!

Op de terugweg zijn we 2 nachten in Grindelwald gebleven. Net een sprookjeswereld met die mooie Zwitserse huizen, de groene weides en de imposante bergen. Lekker gewandeld daar.

Al met al veel geluk gehad met overwegend zeer mooi weer. Megreet en ik zijn daar mentaal lekker door uitgerust. Nu is het wachten op de operatie welke gaat komen. Deze week komt uitsluitsel over de operatiedatum. Waarschijnlijk zal dat in de eerste helft van oktober zijn.

Met een gezonde levensstijl zorg ik ervoor dat ik in topconditie klaar ben voor de operatie. Hopelijk zal dit ook het herstel na de operatie bevorderen.

Bedankt voor al jullie ondersteunende reacties en tips in de afgelopen tijd! Zodra de operatiedatum definitief is laat ik het weten.

Lieve groeten,

Marcel en Megreet

2 opmerkingen:

  1. Hoi,fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad. Goed om te lezen dat jullie heerlijk hebben kunnen fietsen en wandelen en inderdaad het is er prachtig. Nu in top conditie blijven, allebei.. gr. Felice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie dit hebben gedaan en lekker zijn uitgerust!! Zag mooie foto's op facebook!, nu maar hopen dat de operatie snel kan plaatsvinden en dan snel herstellen! Spannend! Liefs Wiesje

    BeantwoordenVerwijderen